«Ο Μπαράλες επιστρέφει στην Ελλάδα για τη Λαμία!» (pic)

Ως τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζουν την επιστροφή του Τζερόνιμο Μπαράλες στη Superleague οι Αργεντίνοι, που κάνουν λόγο για ολοκληρωμένη συμφωνία με τη Λαμία. Οι Φθιωτοί εμφανίζονται ως η ομάδα του στην… Wikipedia!

Αναφέραμε την Τρίτη πως η Λαμία θα «φορτσάρει» ως το τέλος της εβδομάδας για την απόκτηση ενός επιθετικού ή/και ενός τερματοφύλακα, αφού αυτές είναι οι θέσεις για τις οποίες «καίγεται» ο Μπάμπης Τεννές, αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας του.

Όσα γράφουν τα ΜΜΕ στην Αργεντινή φαίνεται πως έχουν σχέση με αυτό, αφού κάνουν λόγο για ολοκληρωμένη συμφωνία μεταξύ του πρώην σέντερ φορ του Αστέρα Τρίπολης, Τζερόνιμο Μπαράλες και των Φθιωτών, με τον Λατινοαμερικανό να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα του infocielo.com: «Όλα είναι έτοιμα και ουσιαστικά “τελειωμένα”, ώστε ο Μπαράλες να επιστρέψει στην ελληνική Superleague, μετά από μερικούς μήνες στη Χιμνάσια. Έπαιξε μερικά λεπτά μόνο με την ομάδα, μην καταφέρνοντας να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, παίζοντας μόλις 152′ σε οκτώ παιχνίδια. Τώρα μοιάζει θέμα ωρών για να φύγει από τη Χιμνάσια και να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας». 

Εξάλλου, ενδιαφέρον έχει πως στην Wikipedia χρήστης έχει ήδη αλλάξει την ομάδα στην οποία αγωνίζεται πλέον ο Μπαράλες, βάζοντας τη Λαμία ως τρέχοντα σύλλογο!

Με δεδομένο πως οι Φθιωτοί εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών από το εξωτερικό και την εβδομάδα να τελειώνει, δεν αποκλείεται να είναι ο Μπαράλες ο «εκλεκτός» για τη φανέλα με το «9» στη Λαμία της σεζόν 2018/19.

Σημειώνεται πως από τον σύλλογο δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν την περίπτωση. Μένει λοιπόν να φανεί αν ο καπνός οφείλεται στη… φωτιά που υπάρχει αναφορικά με τον 32χρονο Αργεντινό φορ.

Ο Μπαράλες στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Μπάνφιλντ, στην Ουέλβα, στη Γουόντερερς, στη Σάντα Φε, στη Χουρακάν, στον Αστέρα Τρίπολης, στη Σίβασπορ και στη Χιμνάσια. Tη διετία 2013-15 με τα χρώματα των Αρκάδων μέτρησε 25 γκολ σε 64 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν 2014-15 αναδείχθηκε μάλιστα πρώτος σκόρερ στη Superleague με 17 τέρματα

Πηγή: gazzetta.gr