Ο Μπερμπάτοφ και η κόρη του γιορτάζουν για τη Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βγήκε με την κορούλα του να διασκεδάσουν μετά τη νέα επιβλητική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Μπόρνμουθ, με τον Βούλγαρο να σχολιάζει το ματς και την μικρή από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου… να τον ειρωνεύεται!

H μαγεία των Χριστουγέννων σε περιμένει στο καζίνο της Novibet!

Ο βετεράνος επιθετικός που δηλώνει πλέον ένθερμος υποστηρικτής των «κόκκινων διαβόλων» από τη στιγμή που φόρεσε και τίμησε τη φανέλα του συλλόγου στο παρελθόν, εντυπωσιάστηκε απ’ όσα είδε από τον Ράσφορντ, τον Πογκμπά και τον Μαρσιάλ στο ματς της Κυριακής και πήρε τη μικρή του κόρη για να γιορτάσουν παρέα τη νίκη.

«Τι στιγμή στο πρώτο γκολ από τον Ράσφορντ, απίστευτο. Το αγαπημένο μου όμως ήταν στο τρίτο γκολ με την τρομερή σέντρα με το εξωτερικό φάλτσο από τον Μαρσιάλ. Ακόμα μια εμφάνιση mvp από τον Πογκμπά…» σχολιάζει ο «Μπέρμπα».

Δείτε το βίντεο:

Ο Μπερμπάτοφ και η κόρη του γιορτάζουν για τη Γιουνάιτεντ (vid)

Πηγή: gazzeta.gr