«Ο Ντουράντ δεν θα πάει στους Λέικερς λόγω… ΛεΜπρόν»

Ο Κέβιν Ντουράντ θα είναι free agent το ερχόμενο καλοκαίρι και με αφορμή την πρόσφατη προπόνηση που έκανε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, «φούντωσαν» οι φήμες που τους θέλουν συμπαίκτες την επόμενη χρονιά!

Παρόλα αυτά ο Μαρκ Μέντινα των «San Jose Mercury News» εξήγησε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει και ότι ο Ντουράντ δεν θα υπάρξει ποτέ συμπαίκτες με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο λόγος; «Το παίζω και στοίχημα. Ο Ντουράντ δεν πρόκειται να πάει ποτέ στους Λέικερς και ο λόγος έχει να κάνει με την παρουσία του ΛεΜπρόν. Πραγματικά έχουν πολύ καλή σχέση, είναι φίλοι, όμως ο ΛεΜπρόν είναι ο παίκτης που θέλει να κερδίζει. Έτσι θέλει να φτάνει στην κατάκτηση των πρωταθλημάτων και να αφήνει την δική του κληρονομιά στο ΝΒΑ». 

Πριν από μερικές ημέρες οι Ντουράντ και ΛεΜπρόν προπονήθηκαν μαζί στο UCLA και όπως ήταν λογικό δεν ήθελε και… πολύ να ανάψει η σπίθα ενόψει και της free agency του KD το καλοκαίρι του 2019! 

Πηγή: gazzeta.gr