«Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί τον Στεργιάκη»

Ο Αντώνης Στεργιάκης παραμένει στα ραντάρ του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον βουλγαρικό Τύπο. Ενδιαφέρον επίσης από Βέλγιο και Πολωνία.

O 19χρονος τερματοφύλακας έκανε απίθανα πράγματα στην επικράτηση της Σλάβια επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας, Βέντσι Στεφάνοφ αποθέωσε τον Στεργιάκη τονίζοντας πως έκανε «μεγάλο παιχνίδι».

Ο βουλγαρικός Τύπος τονίζει πως ο Ολυμπιακός παρά το «ναυάγιο» της μεταγραφής το περασμένο καλοκαίρι, εξακολουθεί να έχει στραμμένη την προσοχή του στον νεαρό τερματοφύλακα. Μάλιστα στην ιστοσελίδα fakti.bg αναφέρεται πως η συμφωνία χάλασε διότι ο Στεργιάκης δεν επιθυμούσε να παραχωρηθεί δανεικός.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, οι Βούλγαροι υποστηρίζουν πως για τον γκολκίπερ της Σλάβια υπάρχει ενδιαφέρον από βελγικούς και πολωνικούς συλλόγους.

«Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί τον Στεργιάκη»

Πηγή: gazzeta.gr