Ο Συνάπαλος “καθάρισε” για την Βερδικούσια!
Με λυτρωτή τον Μηνά Συνάπαλο, η Προοδευτική Βερδικούσιας πήρε μία σπουδαία νίκη και από αγωνιστικής, αλλά και από βαθμολογικής απόψεως, με 1 – 0 απέναντι στον Ατρόμητο Δασοχωρίου.
Το τρία είναι ο… μαγικός αριθμός για την Βερδικούσια, καθώς με τους τρεις βαθμούς πήραν σήμερα, εδραίωσαν την θέση τους στην 3η θέση της βαθμολογίας, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Αστέρα Τυρνάβου. Ενώ το Δασοχώρι, με αυτήν του την ήττα έμεινε πλέον πολύ πίσω στη μάχη με τη Βερδικούσια, καθώς είναι στην 4η θέση με εφτά βαθμούς διαφορά από τους προαναφερθέντες.
Ένα ματς… αλληλοεξουδετέρωσης και από τις δύο πλευρές είχαμε καθ΄όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Έτσι όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν πως όποιος σκόραρε πρώτος αυτός και θα έπαιρνε και το παιχνίδι! Αυτοί που είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν πρώτοι ήταν οι γηπεδούχοι. Καθώς ο Παππάς στο 31′, αστόχησε σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Παλάντζας νωρίτερα, χάνοντας έτσι μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.
Ότι δεν κατάφερε ο Παππάς, το κατάφερε ο Μηνάς Συνάπαλος λίγα λεπτά αργότερα. Και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι σε μία αντεπίθεσή τους, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Όταν ο Μηνάς Συνάπαλος βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή στο 34′ και με ψύχραιμο τελείωμα, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του!
Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, οι φάσεις ήταν στοιχείο που… έλλειπε! Με τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου να… «δίνουν» και να «παίρνουν», οι δύο ομάδες αναλώθηκαν στο χώρο του κέντρου.
Με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με κύριο εκφραστή τον Δήμκο που πέρασε αλλαγή, να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να το καταφέρνουν. Με τον παιχνίδι τελικά να λήγει 0 – 1 υπέρ των φιλοξενουμένων.
Οι Συνθέσεις
Ατρόμητος Δασοχωρίου (Παναγιώτης Παππάς): Αγοραστός, Καπάι, Κωσταρέλος, Θανασάρας (77′ Μπουχλαριώτης), Αλεξανδρής, Βανής (73′ Ψευτόγκας), Παλάντζας Ν., Παππάς (61′ Κυρίτσης Σ.), Παλάντζας Π., Μπιρμπίλης Σ. Ζαμπούλης.
Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Ζουρλαδάνης, Κατίνας Θ. (55′ Δήμκος Ντ.), Στατήρης, Μούμος, Νυχτερίδας Θ., Καρκατσέλας (66′ Βαρσάμης Γ.), Συνάπαλος Μ., Οικονόμου (80′ Ιγγλέζος), Θάνος Θ., Μιχαλές, Συνάπαλος Χρ.
Διαιτητική Τριπλέτα
Μουντζουρούφης, Γκρέτσης, Θωμάς.


















