Ο Χούμελς τρόλαρε τον Μχιταριάν για τα αλλεπάλληλα βραβεία (pic)

Ο Μχιταριάν κέρδισε ακόμη ένα βραβείο για το καλύτερο γκολ του μήνα στην Premier League και ο Χούμελς δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει λίγη πλάκα.

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ του Φεβρουαρίου στην Premier League πήγε στον Μχιταριάν και ο πρώην συμπαίκτης του στην Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς, βρήκε πρώτης τάξεως ευκαιρία για λίγο τρολάρισμα.

«Έλα τώρα, πρέπει να είναι η 8η φορά που κερδίζεις το βραβείο. Υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι ή απλά αποφασίζεις ποιο από τα γκολ σου θέλεις να κερδίσει;», ήταν το σχόλιο του Χούμελς στο twitter, με τον Μχιταριάν να απαντά: «Χα χα χα. Είναι ποδόσφαιρο, επομένως πάντα ανταγωνιστικό Ματς. Όμως, λίγη #MickiMagic (σ.σ. μαγεία Μίκι) πάντα βοηθάει. Σ’ ευχαριστώ φίλε μου».

Πηγή: gazzeta.gr