Πάει πιο πίσω χρονικά η επιστροφή του Μέσι

Στην Μπαρτσελόνα διαψεύδουν ότι ο Λιονέλ Μέσι υπέστη υποτροπή, ωστόσο επιβεβαιώνουν ότι δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του και αναμενόταν να παίξει στο ματς της τρίτης αγωνιστικής της La Liga που ακολουθεί με αντίπαλο την Οσασούνα.

Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC1 μετέδωσε ότι υπέστη υποτροπή και πως θα έμενε εκτός για άλλον ένα μήνα.

Από το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα πάντως διέψευσαν κάτι τέτοιο, αλλά τόνισαν πως δεν θέλουν να πάρουν κανένα ρίσκο με την κατάσταση του Αργεντινού άσου,ο οποίος θα συνεχίσει να προπονείται ατομικά.

Αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι η επιστροφή του θα πάει πιο πίσω χρονικά και πως ενδέχεται να είναι έτοιμος σε 15 μέρες, μετά και τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Πάει πιο πίσω χρονικά η επιστροφή του Μέσι

Πηγή: gazzeta.gr