«Πέδρο Μάρτινς όπως… Μάρκο Σίλβα»

Ο Βέλιτς μίλησε για τον Μάρτινς, που αν και δυσκολεύει η περίπτωσή του, παραμένει πάντα στο κάδρο του Ολυμπιακού.

Ο Γιάσιμινκο Βέλιτς στέκεται στην σταδιακή ανοδική πορεία που έχει ο Πέδρο Μάρτινς στην καριέρα του, κάτι που είχε κάνει κι ο Μάρκο Σίλβα πριν έρθει στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα είπε ο Βέλιτς στη «Live Sport» για τον Ποορτογάλο, που αποτελεί στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Είναι προπονητής που έχει μια σταθερά ανοδική πορεία. Θα έλεγα όπως έκανε ο Μάρκο Σίλβα που ξεκίνησε από πιο μικρές ομάδες και σιγά σιγά ανέβηκε τα σκαλοπάτια και τώρα κάνει καριέρα στο εξωτερικό», είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Ο Σίλβα έχει κάνει βέβαια πιο έντονη την παρουσία του και το όνομά του γιατί πριν έρθει στον Ολυμπιακό είχε δουλέψει μια σεζόν σε μια από τις τρεις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας. Ωστόσο οι Πορτογάλοι τεχνικοί έχουν τα εξής προτερήματα: την εργατικότητα και την προσαρμοστικότητα σε οποιαδήποτε περιβάλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Πηγή: gazzetta.gr