Πέρασε το εμπόδιο της Καλαμαριάς, η Επανομή
Ενα πέναλτι του Τάσιου στο 84′ ήταν αυτό που έδωσε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος στην Αναγέννηση Επανωμής κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, του οποίου επικράτησε με 2 – 1.
Η ομάδα του Βοσνιάδη μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Γκέσιο μόλις στο 15’ αλλά ο Σάλιβαν ισοφάρισε στο 50′. Την πρόκριση χάρισε ο Τάσσιο στο 84′, ενώ στον επόμενο γύρο η Επανωμή θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο.
Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Σάλιβαν, Καραντασιάδης, Νάιντος, Παρμαξίδης, Μπιτέλης, Λιόνης (71’ Παντελιάδης), Μωυσιάδης, Δερμιτζόγλου (67’ Χάτζι), Λεπτοκαρύδης (22’ Πλατάκης)
Αναγέννηση Επανομής: Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Καραμανλής, Κάτσε, Ναλμπάντης (64’ Γεωργιάδης), Γεωργίου (68’ Δεινόπαπας), Τάσιο, Γκέσιος (87’ Κουρδάκης).











