Πήρε την… κούπα η ΑΕΚ με φοβερό πρώτο ημίχρονο! (pics)

Η ΑΕΚ κατάφερε να σηκώσει την κούπα στο τουρνουά BSCA Take-Off Trophy, αφού επικράτησε της Σαρλερουά με 98-91, εντυπωσιάζοντας στο πρώτο ημίχρονο (38-54).

Το τουρνουά  BSCA Take-Off Trophy κατέκτησε η ΑΕΚ, αφού νίκησε την Σαρλερουά με 98-91.

Η… βασίλισσα έκανε φοβερό πρώτο ημίχρονο (38-54) και έδειξε πως θα φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση. Στο δεύτερο μισό του ματς όμως όλα άλλαξαν, με την Ένωση να μην μπορεί να διατηρήσει την απόδοση της με αποτέλεσμα οι Βέλγοι να πλησιάσουν απειλητικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. 

Όμως οι Λαρεντζάκης και Μπάρλοου, οι οποίοι ήταν οι κορυφαίοι του ματς, καθάρισαν για την ΑΕΚ στο τέλος, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα τους. Καλό ματς έκανε και ο Μαυροειδής με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-31, 38-54, 64-73, 91-98.

ΑΕΚ (Παπαχατζής): Ξανθόπουλος 2, Σάκοτα 14 (4), Μωραΐτης, Μπάρλοου 22 (4), Άτιτς, Αγραβάνης, Ρογκαβόπουλος, Τσαλμπούρης, Μαυροειδής 17, Τζέιμς 11 (1), Καμπερίδης 3, Ελονού 6, Λαρεντζάκης 23 (4).

Πηγή: gazzeta.gr