Πήρε την… ποδοσφαιρική ρεβάνς η ΑΕ Βουναίνων

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης που κλήθηκε από την… Καρδίτσα, η ΑΕ Βουναίνων νίκησε με 1 – 0 τον ΑΟ Ναρθακίου παίρνοντας έτσι αγωνιστική ρεβάνς για όσα έγιναν στο φινάλε της περυσινής περιόδου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με πάθος τον αγώνα και δύο φορές τα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειές τους (8′ σε φάουλ του Σταύρου Τσαπράζη και 10′ σε κεφαλιά του Σ. Χατζηλιάδη), ενώ η υπεροχή τους αξιοποιήθηκε στο 34′ με εύστοχο σουτ του Δημήτρη Αγγλόπουλου.

Στο 45′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν δέκα λόγω της αποβολής του Παλαμίδα με δεύτερη κίτρινη κάρτα,ενώ στο 71′ σουτ του Κ.Χατζηλιάδη αποκρούστηκε και πάλι από το δοκάρι του Καρακώστα. Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Θανάση Τζήλο και τους βοηθούς του Θωμά Ζάχο – Χρήστο Αγγελούλη.

Οι Συνθέσεις

Βούναινα (Σταύρος Τσαπράζης): Ματούλας, Τριτόπουλος, Ευαγγέλου, Τσαπράζης Σ., Ακρίβος, Καραποστόλης, Χατζηλιάδης Σ., Αγγλόπουλος Δ., Χατζηλιάδης Κ. (76′ Χατζηθεοδώρου), Τσαπράζης Κ., Λαζαρίδης (90’+1′ Τικταπανίδης).

Ναρθάκι (Τάκης Ρόφαλης): Καρακώστας, Κούρο, Λελεντζής Ε., Κεσέογλου, Νανάς (53′ λ.τ. Μανταλιάς), Μπουλούτσος, Τσούλης, Δανδής, Σουλιώτης, Θεοδώρου, Παλαμίδας.

* Η διοίκηση του ΑΟ Ναρθακίου ευχαριστεί την ΑΕ Βουναίνων για την φιλοξενία, την οποία υπόσχεται να ανταποδώσει.