Παναγόπουλος για Ολυμπιακό Βόλου
Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού Βόλου, φέρεται να είναι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Τζαναβάρας, Γκουλής οι εναλλακτικοί.
Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν εντός της εβδομάδας, στο θέμα σχετικά με τον προπονητή που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου.
Επικρατέστερος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρολεύκων», εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος έχει παραστάσεις τόσο από την Football League, όσο και από την Γ΄Εθνική στην οποία έχει εργαστεί σε ΑΕΛ και Αιολικό αντίστοιχα.
Παράλληλα εκτός από τον Νικαιώτη τεχνικό, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συζητήσεις με ακόμα δύο προπονητές τους Παναγιώτη Τζαναβάρα και τον Νίκο Γκουλή.
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA πέρα από κάποιες επαφές που έγιναν με τους ίδιους δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί σε περίπτωση όπου υπάρξει να ναυάγιο στην περίπτωση του Παναγόπουλου.
Επόμενος στόχος των Θεσσαλών, μετά το κλείσιμο της συμφωνίας με τον νέο προπονητή είναι να ξεκινήσει η στελέχωση του ρόστερ. Μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει συμφωνίες με παίκτες αυτές όμως αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά την λήξη του πρωταθλήματος της Football League.
Πηγή: sdna.gr











