Παναθηναϊκός: Αποθεωτικό ποστάρισμα στα ιταλικά για τον Μπρινιόλι, για την μεγάλη του εμφάνιση με την Μακάμπι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό στο Ισραήλ με τις σπουδαίες επεμβάσεις του στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα και η πράσινη ΠΑΕ απένειμε τα εύσημα στον Ιταλό πορτιέρε μέσω ανάρτησής στη μητρική του γλώσσα.

Ο Παναθηναϊκός δεν πραγματοποίησε λαμπερή εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, όμως το φινάλε τον βρήκε να χαμογελάει.

Αφενός γιατί με την λευκή ισοπαλία που απέσπασε μπόρεσε να μείνει στην κορυφή του 6ου ομίλου, στο +1 απέναντι σε Βιγιαρεάλ και Ρεν, και αφετέρου γιατί είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος κατέβασε τα ρολά και έπαιξε τεράστιο ρόλο στο θετικό αποτέλεσμα του τριφυλλιού.


Μάλιστα, η πράσινη ΠΑΕ δεν θέλησε να αφήσει “ασχολίαστη” την εμφάνιση του 32χρονου τερματοφύλακα και τον αποθέωσε με ιδιαίτερο τρόπο μέσω του λογαριασμού της στα Twitter, δημοσιεύοντας μία άκρως εκφραστική φωτογραφία του από το παιχνίδι και γράφοντας στα ιταλικά: “Μεγάλος Μπρινιόλι”.



Πηγή: Sport24.gr