Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ούτε τώρα (φιλική) νίκη για το τριφύλλι
Μακριά από τη νίκη σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι έμεινε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Οι πράσινοι είδαν τον Καρλίτος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, στο 40′ του αγώνα όμως ήρθε η απάντηση από την πλευρά των παικτών του Μίλαν Ράσταβατς, με τον Μπενίτο να κερδίζει τον Διούδη.
Ο Παναθηναϊκός πίεσε στο δεύτερο μέρος, έδειξε διάθεση να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ -και μαζί την πρώτη φιλική νίκη στην προετοιμασία- αλλά δεν τα κατάφερε. Τόσο η προσπάθεια του Μακέντα στο 68′ όσο κι εκείνη του Καμπετσή στο 74′ δεν κατέληξαν στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να παραμείνει το “Χ” μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε για πρώτη φορά σε φιλικό τον Κουρμπέλη και τον Πούγγουρα, με τον πρώτο να περνά στον αγωνιστικό χώρο στο 79′ και τον δεύτερο στο 65′. Ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, έστω κι ανεπίσημο, έκανε ο Λούντκβιστ, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 63ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Μπουζούκη.
Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διούδη, Κώτσιρα, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Μπουζούκη, Ενγκμπαγκοτό, Καρλίτος και Ιωαννίδης.
Η αρχική ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Τσιφτσή, Τασουλή, Χριστόπουλο, Αντζουλά, Καρμόνα, Ιγκλέσιας, Σανταφέ, Κανελλόπουλο, Τιλίκα, Ρετζίς και Μπενίτο.
Πηγή: Sport24.gr











