Παναθηναϊκός: Βιντεοθεραπεία ενόψει Ολυμπιακού από τον Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν έδειξε για πάνω από μια ώρα βίντεο στους παίκτες του από τα λάθη που έκαναν στον τελικό του Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (6/10) στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς της EuroLeague τη σεζόν 2023-24, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/10, 21:15 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα μια βιντεοθεραπεία και εν συνεχεία προπόνηση στο κλειστό.

Ο Ερκγίν Αταμάν έδειξε στους παίκτες του βίντεο με τα λάθη που έκαναν στον τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για περισσότερη από μια ώρα με τον ίδιο και τους παίκτες του να αναλύουν όλα τα κακώς κείμενα. Το θετικό για τον Τούρκο τεχνικό είναι πως την Παρασκευή οι πράσινοι θα βρουν μπροστά τους τον ίδιο αντίπαλο και πλέον έχουν μια καλύτερη εικόνα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στα της προπόνησης το θετικό είναι πως δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα, πλην της απουσίας του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, έχασε το Σούπερ Καπ και θα μείνει εκτός από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πηγή: Sport24.gr