Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το πρώτο ματς με την Ντνίπρο

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο ματς με την Ντνίπρο (25/07, 21.00) στην οποία βρίσκονται τόσο ο Ζέκα όσο και ο Αϊτόρ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Παναθηναϊκό με την Ντνίπρο στο Κόζιτσε (25/07, 21.00) έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League και σε αυτή βρίσκονται τόσο ο Ζέκα όσο και ο Αϊτόρ.

Οι δυο τους είναι εκτός της λίστας ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα μέχρι και δύο αλλαγών, δίχως έως τώρα να υπάρχει σχετική απόφαση.

Αντίθετα, οι Τσέριν και Γκάνεα παρέμειναν στην Αθήνα για να συνεχίσουν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένγκεφελντ, Χουάνκαρ, Γιέβνταϊ, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.




Πηγή: Sport24.gr