Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Σπόραρ
Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό στην προπόνηση της Δευτέρας (1/8) με τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Χουάνκαρ να ξεπερνούν την ίωση και να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς ενόψει του αγώνα με τη Σλάβια Πράγας. Έβγαλε όλη την προπόνηση και ο Σπόραρ.
Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό στην προπόνηση της Δευτέρας (1/8) με τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Χουάνκαρ να ξεπερνούν την ίωση που τους άφησε εκτός προπονήσεων τις τελευταίες μέρες αλλά και εκτός του φιλικού με τη Φόλενταμ και να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (4/8) με τη Σλάβια Πράγας.
Όλο το πρόγραμμα της Δευτέρας έβγαλε και ο Σπόραρ ο οποίος για πρώτη φορά γυμνάστηκε με τους νέου του συμπαίκτες και πήρε μέρος σε όλη την προπόνηση που περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Η παρουσία και των τεσσάρων βέβαια σε φουλ ρυθμούς λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς με τηΣλάβια στην Τσεχία δίνει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιπλέον λύσεις και του λύνει τα χέρια καθώς πλέον μπορεί να κάνει τα πλάνα του με μεγαλύτερη άνεση.
Αντίθετα ατομικό έκανε ο Ιωαννίδης ο οποίος επίσης επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την αδιαθεσία που είχε νιώσει τις προηγούμενες μέρες ενώ θεραπεία έκανε ο Βέρμπιτς.
Φυσικά πριν την έναρξη της προπόνησης οι παίκτες του τριφυλλιού υποδέχτηκαν τον Σπόραρ με το απαραίτητο “φατούρο” με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει και τη σχετική πλάκα.
Πηγή: Sport24.gr











