ΠΑΟΚ: Επαφές του Δικεφάλου με τον Σανσόνε, αποκαλύπτει ο Ντι Μάρτζιο

Ο ΠΑΟΚ αναζητεί άμεσα παίκτη για να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε επαφές με τον 31χρονο Ιταλό φορ, Νικόλα Σανσόνε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο ΠΑΟΚ δίνει μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να κλείσει έναν ακραίο μεσοεπιθετικό και να προλάβει να τον δηλώσει στη λίστα που θα καταθέσει στην UEFA για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa Conference League (η προθεσμία λήγει τη Δευτέρα (4/9) και φαίνεται πως έχει ρίξει τα δίχτυα του στην Ιταλία.

Αυτό αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, με τον έγκυρο ρεπόρτερ να αναφέρει σε δημοσίευμά του το Σάββατο πως ο Νικόλα Σανσόνε, που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπολόνια, είναι στα ραντάρ του ΠΑΟΚ, και για αυτό έχει έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του.




Πηγή: Sport24.gr