ΠΑΟΚ: Οι τελευταίες ανάσες πριν από το ντεμαράζ, η προετοιμασία για τη “διαβολοβδομάδα” και οι λύσεις στη φαρέτρα του Λουτσέσκου
Από τη Δευτέρα (17/4) ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη “διαβολοβδομάδα” που έρχεται και περιλαμβάνει τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό (23/4), ΑΕΚ (26/4) και Άρη (30/4).
Το ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του τελειώνει την Κυριακή (16/4) και από τη Δευτέρα (17/4) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή του Θωμά (23/4).
Τα τρία επόμενα παιχνίδια στα playoffs (με τους πράσινους στην Τούμπα, την ΑΕΚ εκτός (26/4) και τον Άρη εντός) που έχει να δώσει μέσα στον Απρίλιο, θα δείξουν πολλά για το πλασάρισμα του Δικεφάλου στη βαθμολογία και αντιμετωπίζονται ως πολύ σημαντικά από τον Ρουμάνο τεχνικό.
Ο Λουτσέσκου δεν έχει και πολλές εκκρεμότητες σχετικά με τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τη Λαμία πήραν ανάσες Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ίνγκι Ίνγκασον που θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα. Ο τραυματισμός του Ομάρ Ελ Καντουρί αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί, ωστόσο δεν θα παρθούν ρίσκα στην περίπτωση του Μαροκινού.
Οι Κεντζιόρα και Νάσμπεργκ αποθεραπεύτηκαν και μπορούν να συμμετέχουν στο rotation του Δικεφάλου, ενώ ο Σάστρε, που έκανε τις προηγούμενες ημέρες θεραπείες για το οίδημα στον τετρακέφαλο, λογικά θα προλάβει το ντέρμπι.
Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν χωρίς σημαντικές απώλειες κι ο προπονητής του έχει πλέον λύσεις για να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ του .
Η αλήθεια είναι ότι σε ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν – και στο διάστημα που η ομάδα του παρέμεινε αήττητη- οι επιλογές του ήταν περιορισμένες.
Λόγω των τραυματισμών, οι Ζόαν Σάστρε και Ράφα Σοάρες ήταν οι μοναδικές επιλογές στα δυο άκρα της άμυνας του Δικεφάλου.
Ο Λουτσέσκου είχε σε συνεχόμενα παιχνίδια να διαχειριστεί τρεις παίκτες για τις δυο θέσεις των κεντρικών χαφ: Ντόουγκλας Αουγκούστο, Στέφαν Σβαμπ και Τιάγκο Ντάντας, ενώ μέχρι την απόκτηση και την ενεργοποίηση του Τάισον, οι Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ σήκωσαν όλο το βάρος στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας τους.
Πηγή: Sport24.gr











