ΠΑΟΚ: Ο Τζοβίνκο και οι… άλλοι
Ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο παραμένει διακαής πόθος του Ραζβάν Λουτσέσκου και όσο δεν προκύπτουν εξελίξεις με το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Ιταλό επιθετικό, αυτός θα παραμένει στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ. Και αυτό παρά το γεγονός ότι μετά από ένα μεγάλο σε χρονική διάρκεια φλερτ ανάμεσα στις δυο πλευρές ο πολυπόθητος γάμος δεν προέκυψε μόλις ο Τζοβίνκο έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ.
Η απόφαση του Δικέφαλου για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει τη θέση πίσω από τον φορ κρούσης είναι δεδομένη και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας κοιτούν στο πάνω ράφι για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Οι πληροφορίες που λένε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μια διερευνητική επαφή με τον Λούκας Πέρεθ που έμεινε ελεύθερος από τον Αλαβές είναι πραγματικές. Ο Δικέφαλος ρώτησε για να ενημερωθεί για τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν για τον πρώην ποδοσφαιριστή του. Και έμαθε ότι το κασέ του είναι κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να εκτινάξει τόσο υψηλά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του και για να καλύψει την θέση του επιτελικού μέσου μπορεί να προσφέρει μέχρι 1,5 εκατομμύρια.
Με αυτά τα χρήματα ο Δικέφαλος θα μπορούσε να φέρει στην Ελλάδα τον Χαβιέρ Παστόρε καθώς η Ρόμα αναλαμβάνει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2023. Ο Αργεντίνος έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ ωστόσο υπάρχουν αρκετές επιφυλάξεις κυρίως για τους τραυματισμούς του που δεν του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει περισσότερες από 5 συμμετοχές – καμία ως βασικός- περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: Sport24.gr











