ΠΑΟΚ: Πάνοπλος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με μοναδικοί απόντες να είναι οι τραυματίες Γιασμίν Κούρτιτς και Τόμας Κεντζιόρα.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (05/04, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.
Ο Ραζβάν Λουτσέκου ανακοίνωσε την αποστολή, με τους τραυματίες Γιασμίν Κούρτιτς και Τόμας Κεντζιόρα να είναι μοναδικοί απόντες.
Η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Ολιβέιρα, Τόμας.
Πηγή: Sport24.gr











