ΠΑΟΚ: Πέταξε για Ολλανδία ο Δικέφαλος
Το πρωί της Δευτέρας πέταξε ο ΠΑΟΚ για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Επί ολλανδικού εδάφους θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Η αποστολή του Δικεφάλου αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (03/07) για το Τέχελεν.
Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ και θα δώσει τέσσερα φιλικά προετοιμασίας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ το επόμενο διάστημα θα προστεθούν και οι παίκτες που βρίσκονται κοντά στην απόκτησή τους.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Σάστρε, Λύρατζης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Κανίς, Π.Τζίμας, Βρακάς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Γκορντεζιάνι, Γιαξής.
Πηγή: Sport24.gr











