Παπαδόπουλος: «Δε με ήθελε ο Κέλερ»

Ο Έλληνας αμυντικός άφησε το περασμένο καλοκαίρι τη Σάλκε για λογαριασμό της Λεβερκούζεν με τη μορφή δανεισμού. Λίγους μήνες αργότερα ο Γιενς Κέλερ απολύθηκε από τον πάγκο των μπλε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να φύγει.

«Δεν με ήθελε. Δεν μπορούσα να κάτσω με εκείνον στον πάγκο. Είναι κρίμα που ο Κέλερ έφυγε. Ήθελα πολύ να παίξω απέναντί του και να του δείξω τι μπορώ να κάνω. Ίσως ο νέος προπονητής είναι καλύτερος για τη Σάλκε. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τη Σάλκε. Τώρα, είναι μόνο η Λεβερκούζεν», σχολίασε σε συνέντευξή του στην Rheinischen Post.

Ο «Πάπα» είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του στον ώμο και μίλησε για τη σχέση του με τον Ρόγκερ Σμιντ. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν παίζεις φοβισμένα ή δεν είσαι αφοσιωμένος 100%, μπορεί να σου κάνει κακό. Αν, όμως, πάντα παλεύεις και παίζεις στο 100%, τότε το ρίσκο αυξάνεται. Έχω μιλήσει πολύ τελευταία με τον Ρόγκερ Σμιντ. Με ρωτάει πως νιώθω μετά τον τραυματισμό μου. Η επικοινωνία με τον καινούριο προπονητή είναι πολύ καλή». Όσο για τους στόχους του; «Απλά θέλω να παίξω και πάλι», δήλωσε ο Παπαδόπουλος.