Παράπονα και η Κέρκυρα

Δεν έχει μονάχα ο ηττημένος Πανσερραϊκός παράπονα από τη διαιτησία του Καραλιόλιου στο παιχνίδι της Κέρκυρας. Δυσαρεστημένοι είναι και οι άνθρωποι των νικητών Φαιάκων.

Σε συζητήσεις μετά τον αγώνα, σχολίαζαν το γεγονός πως ο διαιτητής από τα Γρεβενά τους έκλεινε συνεχώς μέσα στην περιοχή τους στο τελευταίο 20λεπτο, με αποφάσεις υπέρ των Μακεδόνων.

Κατά τα άλλα, στο «στρατόπεδο» της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση για τη νίκη επί των Λιονταριών, ωστόσο τα κεφάλια παραμένουν χαμηλά, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου μέσα στη Ζάκυνθο.

Ο Άγγελος Διγκόζης θα παρακολουθήσει μέσα στην εβδομάδα την κατάσταση των Καρντόζο (θλάση) και Καμπάνταη (ενοχλήσεις), που αποτελούν και τα μοναδικά προβλήματα στην προετοιμασία.