Παραμένει ζωντανός ο Φιλοκτήτης!

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας αν και αγωνιζόταν εκτός έδρας κατάφερε να πάρει την νίκη με 1 – 0 απέναντι στην Δάφνη Γλαύκης, συνεχίζοντας να ελπίζει σε παραμονή.

Γράφει ο Μπάμπης Βασιλείου

“Χρυσάφι” αυτοί οι τρεις βαθμοί για την ομάδα της Μελιβοίας. Καθώς έφτασαν τους 29 βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση, έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο. Ενώ η ακριβώς από πάνω ΑΕΔ Νίκαιας έχει 32 βαθμούς. Από την άλλη η Δάφνη Γλαύκης βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς.

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο είχαν αμφότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Αυτό όμως από την συμπλήρωση μισής ώρας και μετά. Γιατί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, προφυλάσσοντας τα μετόπισθεν.

Η πρώτη σημαντική στιγμή ήρθε στο 30ό λεπτό, όταν από βαθιά πάσα του Πρίφτη, ο Αγγελακόπουλος έκανε την κεφαλιά “ψαράκι”, όμως ο Νίκος Ζεϊμπέκης απέκρουσε. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Πίρε σούταρε από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Έτσι πέρασε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και με το “καλημέρα” της “επανάληψης” οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν. Συγκεκριμένα στο 53΄ ο Ηλίας Γκουντάρας εκτέλεσε φάουλ ο Σουφχάρας έκανε την κεφαλιά πάσα “στρώνοντας” την μπάλα στον Θοδωρή Γεωργούλα και με ιδανικό πλασέ αυτός την έστειλε στα δίχτυα της Γλαύκης “ανοίγοντας” το σκορ..

Τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, αν στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης από γύρισμα του Σερακιώτη ο Πίρε προλάβαινε την μπάλα και την έστελνε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Στην συνέχεια του αγώνα, ο Φιλοκτήτης είχε ευκαιρίες για ακόμη ένα γκολ με τους Λουκανίκα, Γκουντάρα και Γεωργούλα, οι οποίοι όμως δεν σκόραραν.

Έτσι άφησαν την Δάφνη Γλαύκης να μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Και θα το είχε καταφέρει αν ένας εκ των Πίρε, Μπατζογιάννη ή Νίκου Τσιώλη κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Όμως άλλο γκολ δεν μπήκε με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας να πανηγυρίζει μία πολλή σημαντική νίκη.

Οι Συνθέσεις

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Κουτής, Αλεξανδρής, Βεργής, Πρίφτης, Βράκας Ν., Αγγελακόπουλος (74′ Τζιότζιος), Μπατζογιάννης, Τσιώλης Ν. (60′ Μίχος), Πίρε.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Ζεϊμπέκης, Πενίκης (75′ Γκιουρσάνης), Σουφχάρας, Κατσιάνος, Λιάκος, Παπαηλίας, Σιμψιρής, Λουκανίκας, Γκουντάρας Ηλ. (83′ Πασιάς Δ.), Πασιάς Π., Γεωργούλας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Τσαπράζης, Ντούρμα.