“Πεντάρα” για Δήμητρα Γιάννουλης

Άλλη μία ευρεία νίκη για την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης αυτή τη φορά απέναντι στον Σμόλικα Φαλάνης με το “βαρύ” 5 – 0. Έτσι παρέμειναν κοντά στην κορυφή, μόλις δύο βαθμούς από τον Φαλανιακό. Από την άλλη ο Σμόλικας Φαλάνης δεν κατάφερε κάτι και παρέμεινα στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο τέρμα για τους γηπεδούχους το πέτυχε ο Σπανός με ωραίο πλασέ στο 10 λεπτό της αναμέτρησης για το 1 – 0.
Ενώ στο 37′ ο Πατσιωτός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση διαμορφώνοντας το 2 – 0 σκορ που οδήγησε τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν και τα υπόλοιπα τρία τέρματα του αγώνα για τη Δήμητρα.  Στο 58′ ο Γεωργούλας, πήρε τη μπάλα από τον Μανίκα και πλασέ έκανε το 3 – 0.

Δεύτερο πέναλτι για τους γηπεδούχους όταν ο Σπανός κέρδισε το πέναλτι, αυτή τη φορά ο Κοταρέλας ανέλαβε την εκτέλεση για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 4 – 0 στο 61′.

Το τελικό 5 – 0 διαμόρφωσε ο Φατούρας στο 72ο λεπτό με πανέμορφο σουτ έξω απότην περιοχή.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Γιάννης Μπουρνάκας) : Γκικούδης, Φατούρας, (76΄ Μαυρουδής), Μπαρούτας Ν., Κουρούτσαλης, Εμμανουήλ, Γεωργούλας (65΄ Γκαλγκανόπουλος), Μακανίκας (65΄ Παναγιωτίδης), Μανάκας, Πατσιωτός, Κοταρέλας, Σπανός.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιάννης Μιχαλές) : Κούσιας, Λιανός (46΄ Λιάκος), Δολιάνης, Νεστορίδης, Τανάγιας Γ., Αντωνίου, Πατσής, Τανάγιας Χρ.(39΄ λ.τ. Καλούσης), Δάσιος, Ρούμπος (64΄ Κολοβός), Μπαρούτας Θ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Νίκζας, Δεληγιάννη Α.