Πεπ: «Εκπλήξεις μέχρι τέλους, στο κόλπο και η Γιουνάιτεντ»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τονίζει πως η Premier League έχει αρκετό δρόμο μέχρι το τέλος και για τον τίτλο υπάρχουν… πέντε μνηστήρες.

Με το  PulseBet*, νιώθεις  το παλμό του  Live  στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«Τρεις – τέσσερις μέρες νωρίτερα ήμασταν τελειωμένοι, η Λίβερπουλ ήταν πρωταθλήτρια. Ωστόσο, αν κερδίσουμε αύριο θα είμαστε πρώτοι. Στόχος μας να μείνουμε ήρεμοι, θα υπάρξουν εκπλήξεις και θα είναι δύσκολο για τις ομάδες να κερδίσουν κάθε ματς που απομένει. Αυτό που μου ανησυχεί περισσότερο είναι να μην ξεχνάμε ποτέ ποιοι είμαστε ως ομάδα, κάνοντας αυτό που πρέπει να κάνουμε» τόνισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.
Ο τεχνικός της Σίτι στάθηκε και στο γεγονός πως δεν υπάρχουν μόνο δυο υποψήφιοι «Ποτέ δεν είπα πως η Τότεναμ είναι εκτός. Αν η Τσέλσι μπορέσει να κάνει σερί, τότε επίσης θα είναι ανάμεσα στις διεκδικήτριες. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και όλοι μπορούν να τα καταφέρουν. Μένουν ακόμη 39 βαθμοί διαθέσιμοι και βλέποντας τι μπορεί να συμβεί στην Premier League δεν αποκλείω κανέναν. Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις μέχρι το τέλος». 

Πεπ: «Εκπλήξεις μέχρι τέλους, στο κόλπο και η Γιουνάιτεντ»

Πηγή: gazzeta.gr