«Πετάει» για Βουδαπέστη η ΑΕΚ (pics & vids)

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στις 10:00 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στις 11:00 αναχωρεί για τη Βουδαπέστη με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Το εμπόδιο της Σέλτικ ξεπεράστηκε. Μένει ακόμα ένα, αυτό της Βίντι, για να επιστρέψει η ΑΕΚ στα αστέρια και στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 10:00 και στις 11:00 θα πάρουν το αεροπλάνο με προορισμό τη Βουδαπέστη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ουγγρική ομάδα. Η διάθεση εξαιρετική, τα αστεία δεν έλειπαν με την αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα να υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν στην Groupama Arena, έδρα της αυριανής αναμέτρησης, στις 21:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ μισή ώρα νωρίτερα, Μαρίνος Ουζουνίδης και Τάσος Μπακασέτας θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε, Γιούσης.

Πηγή: gazzeta.gr