Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και αν… κάνει για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Αρης Πιαλόγλου στο «Metropolis». Οπου ο πρόεδρος της Ξάνθης είπε τα καλύτερα για τον Ρουμάνο τεχνικό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Δεν μπορώ να απαντήσω αν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Είναι θέμα του ΠΑΟΚ αυτό. Είναι πολύ καλός προπονητής και φοβερός άνθρωπος που εμπνέει σεβασμό σε παίκτες και τεχνικό τιμή. Ήταν μεγάλη μας χαρά που τον είχαμε στην Ξάνθη. Πρόσφερε έργο και ξέχωρα από τις επιτυχίες έβαλε και υποδομή, που θα μας είναι χρήσιμη τα επόμενα χρόνια. Είναι άλλο μέγεθος ο ΠΑΟΚ, όμως, έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Λουτσέσκου. Είναι άνθρωπος που από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολείται με την ομάδα του».
Για το αν μπορεί να ανταποκριθεί στις πρωταγωνιστικές βλέψεις του ΠΑΟΚ: «Κι εμείς μέχρι τον Φεβρουάριο κάναμε πρωταθλητισμό. Ήμασταν 2οι. Είναι καλός προπονητής, έχει αφήσει το στίγμα του. Από εκεί και πέρα σε κάθε ΠΑΕ μπαίνουν και πολλοί άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν».
Για τους λόγους που έφυγε από την Ξάνθη: «Ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του, που ήταν το δεύτερο στην ομάδα, έκλεισε τρία χρόνια και θέλησε να αποχωρήσει. Οι φιλοδοξίες του είναι μεγαλύτερες, πράγμα το οποίο είναι λογικό, αν θέλετε, λόγω και του ονόματος που φέρει, αν και ποτέ δεν δούλεψε με βάση το όνομα του πατέρα του. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει τις φιλοδοξίες να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα».