Πλασματικό σκορ…

Μεγάλη νίκη για τη Δόξα Βλαχογιαννίου που επικράτησε με 4 – 0 του Κεραυνού Παραποτάμου. Μπορεί η ομάδα του Κώστα Μπακατσή να δέχθηκε τέσσερα τέρματα, ωστόσο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν καλύτερη και έχασε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Το 1 – 0 έγινε μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Αθανασούλης με σουτ έξω από την μεγάλη με το αριστερό έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Ρουτζέρο και έδωσε νωρίς – νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 8′ ο Φαρμάκας εκτέλεσε φάουλ και ο Καρατζιόλης έπειτα από σύγχυση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της Δόξας.

Στο 20′ ο Κεραυνός Παραποτάμου έχασε μοναδική ευκαιρία για να μειώσει σε 2 – 1 και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Κανταρίνος βγήκε σε θέση τετ α τετ, όμως από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πάνω στον Βακουφτσή.

Στο 32′ η Δόξα Βλαχογιαννίου σκόραρε και πάλι.Από σέντρα του Γκουρομπίνου ο Λιόλιος με προβολή από κοντά έγραψε το 3 – 0.

Νέα ευκαιρία για τον Παραπόταμο στο 37′. Ο Ζυγοροδήμος έπαιξε ωραία το ένα – δυο με τον Κουκουτσέλο, όμως από το σουτ του πρώτου, η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 57′ ο Ζιούστης μπήκε επικίνδυνα στην πριοχή του Βλαχογιαννίου, άδειασε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα τα γκολ της Δόξας Βλαχογιαννίου μπήκαν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Στο 70′ λοιπόν, μετά από πολλές κόντρες ο Λιόλιος σέντραρε και ο Καραούλης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το τελικό 4 – 0.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παραπόταμος έχασε νέο τετ α τετ, αυτή τη φορά με τον Κουκουτσέλο, έπειτα από πάσα του Θ. Κανταρίνου.

Πολύ κακή μέρα για τους επιθετικούς του Κεραυνού Παραποτάμου, ενώ το τελικό 4 – 0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Με αυτή τη νίκη η Δόξα Βλαχογιαννίου έφτασε τους 14 βαθμούς και απομακρύνθηκε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Μήσιος Δ., Βάλλας, Καρατζιόλης, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν. (75′ Βλιώρας), Λιόλιος, Αθανασούλης, Φαρμάκας, Τασιούλης (75′ Μητούλας), Γκουρομπίνος (75′ Σεΐζης).

Κεραυνός Παραποτάμου (Κώστας Μπακατσής): Ρουτζέρο, Ζυγοροδήμος, Ζιούστης, Δαλακώνης, Καραούλης, Παππάς (58′ Βασίλεβ), Φωλίνας (46′ Σαρρής), Σερίφης Τρ., Σαΐτης (70′ Ναΐμ), Κανταρίνος Θ. Κουκουτσέλος.