Πλεξίδας: “Εγώ είμαι εδώ για σας!”
Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα με σχετικό άρθρο, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΕΛ, κ. Βαγγέλης Πλεξίδας, είχε προκαθορισμένο ραντεβού με τον ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα στα γραφεία του συλλόγου στην Κεντρική Πλατείας Λάρισας, όπου μεταξύ άλλων πέρασε το “μήνυμα” πως αυτός είναι εκεί για τους ποδοσφαιριστές!
Του Δημήτρη Πετρωτού
Περίπου είκοσι λεπτά διήρκησε η ομιλία του κ. Πλεξίδα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπου τους διεμήνυσε πως ο ίδιος θα παραμείνει κοντά τους όπως και τους υποσχέθηκε όταν έδωσαν τα χέρια για την συνεργασία τους, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Παράλληλα αναφέρθηκε και σε θέματα… εξωαγωνιστικά που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας, αλλά και στην περίπτωση του Ηλία Κυριακίδη. Επίσης τόνισε πως είναι επιλογή του ιδίου να μην βρίσκεται στις προπονήσεις της ομάδας, έχοντας όμως τα “δικά” του μάτια σε αυτήν, τον Νίκο Γαλανακόπουλο, τον οποίο και εμπιστεύεται.
Τέλος αναφέρθηκε και στις πληρωμές, οι οποίες θα γίνουν στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναφέροντας πως οι πληρωμές θα γίνονται κανονικά έως και το τέλος της θητείας του στην ομάδα.











