Ποιος δήλωσε πως μπορεί να κερδίσει τον Μπολτ (Pics)

Τα σχολικά του χρόνια, όταν ήταν αστέρι του στίβου, θυμήθηκε ο running back των Τένεσι Τάιτανς, Κρις Τζόνσον.

Ο 26άχρονος Αμερικανός ήταν σπρίντερ στα νιάτα του, όταν ακόμα φοιτούσε στο Ολίμπια Χάι, έχοντας μάλιστα καλούς χρόνους. Στην πορεία τον κέρδισε το φούτμπολ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν του έμεινε το… σαράκι. Εντυπωσιασμένος, όπως και όλος ο κόσμος άλλωστε, από τα κατορθώματα του Γουσέιν Μπολτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες τουΛονδίνου αναπόλησε τα παλιά, ενώ δεν δίστασε να «προκαλέσει» τον Τζαμαϊκανό.

«Είναι σπουδαίος αθλητής. Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος αθλητής του στίβου που παίρνει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αισθάνομαι πως εάν εξακολουθούσα να προπονούμαι στο τρέξιμο θα είχα την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσω. Τώρα, παίζω φούτμπολ και η προπόνηση είναι τελείως διαφορετική. Θεωρώ, πάντως, πως θα  μπορούσα πιθανότατα να τον κερδίσω στα 40!». Για την ιστορία, ο Μπολτ γίνεται 26 στις 21 Αυγούστου, ενώ οΤζόνσον κλείνει τα 27 στις 23 Σεπτεμβρίου.

Chris Johnson Running back Chris Johnson #28 of the Tennessee Titans warms up for the game with the Dallas Cowboys at Cowboys Stadium on October 10, 2010 in Arlington, Texas.