Πολλές μονομαχίες με στόχο το τρίποντο!
Την ερχόμενη Κυριακή (28/02) και ώρα 15:30 θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία.
Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας και η αγωνιστική αυτή περιέχει σημαντικούς αγώνες όσον αφορά την παραμονή στη κατηγορία.
Οι Άγιοι Ανάργυροι αγωνίζονται εντός έδρας και θα αντιμετωπίσουν τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ ο Π.Ο.Ε. στην Ελασσόνα θα υποδεχθεί τη Δήμητρα Γιάννουλης.
Στην Αμυγδαλέα η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Αμπελωνιακό, ενώ στη Γλαύκη η ομώνυμη ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Φαλανιακό.
Ο Αετός Μακρυχωρίου θα αγωνιστεί στην έδρα του και απέναντι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας, ενώ στο Δημοτικό γήπεδο της Φαλάνης ο Σμόλικας θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Βλαχογιαννίου.
Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του το Καλοχώρι, ενώ στη Νεάπολη ο Ηρακλής Λάρισας θα παίξει κόντρα στον Δαμασιακό. Τέλος, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Απόλλων Λάρισας, θα αγωνιστεί με τον ουραγό της βαθμολογίας, Ηρακλή Χάλκης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
| Αγ. Ανάργυροι | 28/02 | Αχιλλέας Φαρσάλων |
| ΠΟΕ | 28/02 | Γιάννουλη |
| Αμυγδαλέα | 28/02 | Αμπελωνιακός |
| Γλαύκη | 28/02 | Φαλανιακός |
| Μακρυχώρι | 28/02 | Αστραπή Ν. Πολιτείας |
| Σμόλικας Φαλάνης | 28/02 | Βλαχογιάννι |
| ΠΑΟΛ Αβέρωφ | 28/02 | Καλοχώρι |
| Ηρακλής Λάρισας | 28/02 | Δαμασιακός |
| Απόλλων Λάρισας | 28/02 | Ηρακλής Χάλκης |











