Προκλητική η τιμή στο νέο παπούτσι του Μπολ! (pic & vid)

Η αθλητική εταιρία της οικογένειας Μπολ, «Big Baller Brand», παρουσίασε το παπούτσι που θα φορά ο Λόνζο, το οποίο είναι πανάκριβο.

Ο Λόνζο Μπολ προετοιμάζεται για το draft του NBA και ήδη έγιναν οι αποκαλύψεις σχετικά με το νέο παπούτσι που θα φορά.

Η ονομασία του παπουτσιού είναι «ΖΟ2» και για να το προμηθευτεί κάποιος στις ΗΠΑ θα πρέπει να διαθέσει το ποσό των 495 δολαρίων. Ο παίκτης θα γίνει ο πρώτος rookie με παπούτσι που θα φέρει την υπογραφή του.

Όσον αφορά την εταιρία που βρίσκεται πίσω από την κυκλοφορία του παπουτσιού, δεν είναι άλλη από την «Big Baller Brand», η οποία έχει δημιουργηθεί από την οικογένεια Μπολ.

Μάλιστα ο παλιός αστέρας του ΝΒΑ, Στεφόν Μάρμπουρι, υποστήριξε πως αν ο Λόνζο κινηθεί έξυπνα και εκμεταλλευτεί σωστά το μπάσκετ και το brand name της οικογενείας, τότε μπορεί να γίνει ο ίδιος μια χρηματιστηριακή αγορά.

Δείτε το παπούτσι

Πηγή: gazzeta.gr