Προπόνηση παρουσία Μπέτση ο Ατρόμητος και αποστολή για Παναθηναϊκό

Με την μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στον Ατρόμητο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι. Παρουσία του προέδρου Μπέτση η προπόνηση. Ποιό το πιθανό βασικό σχήμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, στην οποία βρέθηκε και ο πρόεδρος Βασίλης Μπέτσης, ο προπονητής της ομάδας του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.
 
Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Ουάρντα, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς. Γυρίζουν οι Χατζηισαΐας, Ουάρντα και Γιαννούλης και παραμένει off ο τραυματίας Μανούσος. Οι Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες, Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ουάρντα και Ντάουντα είναι οι πιθανοί 11.
 

Πηγή: gazzetta.gr