Προσπαθεί για Εμποκού ο Λυμπερόπουλος

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός είναι ο Πολ Εμποκού, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να κάνει ό,τι μπορεί για να το καταφέρει.

Aπό τις πιο δύσκολες υποθέσεις το φετινό καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό είναι αυτή του Πολ Εμποκού. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος χειρίζεται την δύσκολη αυτή περίπτωση και προσπαθεί με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στο «τριφύλλι» να κρατήσει τον Κονγκολέζο άσο.

Στα θετικά είναι το γεγονός πως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην ομάδα, ενώ και η Κιέβο θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του. Όπως αναφέρει λοιπόν ο Τύπος, δεν αποκλείεται να υπάρξει τελικά θετική κατάληξη. Οι «πράσινοι» θέλουν τον δανεισμό του Εμποκού για ακόμα ένα χρόνο και δεν αποκλείεται η Κιέβο να συμφωνήσει, καθώς στην πρώτη επαφή του Λυμπερόπουλου με τους Ιταλούς, υπήρξε καλή διάθεση.

 

Πηγή: gazzetta.gr