Προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για Γκέκα η Μπεσίκτας!
Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Λαρισαίου στράικερ που μεταφράζονται σε 12 γκολ σε 14 συμμετοχές δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους “Μαύρους Αετούς”.
H ΒJK ενδιαφέρεται σφόδρα για τον διεθνή άσο σκοπεύοντας να προσφέρει 3.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.
Η ομάδα του Σαμέτ Αϊμπαμπα θα πρέπει να δαπανήσει 1.500.000 ευρώ προκειμένου η Ακισάρ να ανάψει το “πράσινο φως”, καθώς ο Γκέκας σε περίπτωση που η ομάδα του δεν υποβιβαστεί δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν.
Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης κοστολογεί τον πρώην παίκτη της Λεβερκούζεν με το ίδιο ποσό για συμβόλαιο δύο ετών. Ως εκ τούτου για να μετακομίσει στον Βόσπορο ο Γκέκας θα πρέπει να καταβάλει συνολικά το ποσό των 3.000.000 ευρώ.
Δείτε το τραγούδι που έγραψαν για τον Φάνη Γκέκα οι οπαδοί της Ακισάρ.











