Ο άλλοτε τεχνικός της Τσέλσι την τελευταία τριετία εργαζόταν στον πάγκο της Εθνικής Γκάνας. Το 2015 οδήγησε τους «Black Stars» στον τελικό του Κόπα Άφρικα χάνοντας από την Ακτή Ελεφαντοστού.
Παραιτήθηκε από την Γκάνα στις 2 Φεβρουαρίου, αφού η αφρικανική εθνική ομάδα ηττήθηκε στα ημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης από το Καμερούν, αλλά και στον μικρό τελικό από την Μπουρκίνα Φάσο.
Ο 62χρονος προπονητής ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θεωρώντας πως ο Ολυμπιακός ανταποκρίνεται πλήρως στις φιλοδοξίες του.
Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2012 ο Ισραηλινός τεχνικός είχε επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να αναλάβει τους «ερυθρόλευκους», αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.











