Προχωρημένο το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ για τον Χάτζι!

Ο Ιάνις Χάτζι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και οι Βεστφαλοί προσπαθούν να πάρουν τον θαυματουργό νεαρό μεσοεπιθετικό.

Ο γιος του Ρουμάνου θρύλου, ήταν εξαιρετικός και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 που διεξήχθη στα γήπεδα της Ιταλίας και πλέον θα φροντίσει να κάνει το μεγάλο βήμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο πατέρας του, του συνέστησε να μη βιαστεί και να επιλέξει τη Σεβίλλη για να δουλέψει μερικά χρόνια ακόμα δίχως την αφόρητη πίεση, ωστόσο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως αναφέρει και η MundoDeportivo, φέρεται να βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένες επαφές με τον νεαρό άσο.

Το συμβόλαιο του 20χρονου με τη Βιτορούλ, ολοκληρώνεται το 2023, ωστόσο, θα φύγει… με τις ευλογίες του πατέρα του. 

Προχωρημένο το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ για τον Χάτζι!

Πηγή: gazzeta.gr