Πρώτη μεταγραφή για Απόλλωνα
Στη πρώτη της μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου προχώρησε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ηλία Κωτσιαρίδη, μεσοεπιθετικού από τον Γ.Σ. Αλμυρού, ποδοσφαιριστής με τον οποίον είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και στην Νεοκαισάρεια ο Νίκος Θεοδοσιάδης.
Πιο Αναλυτικά:
“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου εξαίρετου μεσοεπιθετικού Ηλία Κωτσιαρίδη. Ο Κωτσιαρίδης έχει περάσει και από τα …”χέρια” του νυν τεχνικού μας, κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, όταν αυτός ήταν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ο οποίος έχει γνώση της αξίας του και φυσικά ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του.
Ο Ηλίας Κωτσιαρίδης αγωνίζεται στην θέση του 10αριού, έχοντας μακρινή μπαλιά και δυνατά φαουλ, όντας χρησιμοποιώντας και τα δύο του πόδια με ευκολία.
Έρχεται στον Απόλλωνα Λάρισας από τον Γ.Σ. Αλμυρού, όπου εκτός του ότι βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο του στην Γ΄ Εθνική, είχε ένα πολύ καλό α΄γύρο με την ομάδα της Μαγνησίας στον 4ο όμιλο. Είναι γεννημένος στις 07/06/1995 στην Κατερίνη και έχει αγωνισθεί ακόμη σε ΑΕ Ποντίων, ΑΕΠ Ηρακλής, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Γ.Σ. Αλμυρού.
Η Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και ο πρόεδρος αυτής κ. Παναγιώτης Μαντζανάς εύχονται τα καλύτερα στον Κωτσιαρίδη και τον καλοσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της “κυανόλευκης” ομάδας, θέλοντας να πιστεύουν ότι θα προσφέρει πολλά σε αυτήν”.











