“Πόλιτης” και πάλι ο Νασρί!
Ο Σαμίρ Νασρί ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι και θα μείνει στους πρωταθλητές Αγγλίας μέχρι το 2019.
Ο Γάλλος μέσος, που αγωνίζεται στους «πολίτες» από το καλοκαίρι του 2011, έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι, γεγονός που ανάγκασε τους ανθρώπους της διοίκησης να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του μέχρι το 2019.
Ο Νασρί στα τρία χρόνια που φοράει τη φανέλα της Σίτι έχει παίξει 129 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 22 φορές ενώ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Λιγκ Καπ.
Ο παίκτης σε δηλώσεις που έκανε λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ. Ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα.
Μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ εδώ, γιατί οι διαφορές του Μάντσεστερ με το Λονδίνο είναι πολλές, όμως την περσινή χρονιά όλα ήταν τέλεια. Απολάμβανα το ποδόσφαιρο και πλέον έχω προσαρμοστεί πλήρως με τη ζωή εδώ.
Για το λόγο αυτό συμφώνησα χωρίς δεύτερη σκέψη να υπογράψω το νέο συμβόλαιο. Οι οπαδοί μας με στηρίζουν και αυτό με βοηθάει ώστε να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο. Πλέον είμαι συγκεντρωμένος στην επόμενη σεζόν προκειμένου να καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».











