Εμοιαζε άναρχη, κακοστημένη, ανόρεχτη. Αμυνόταν. Πάλευε να σταματήσει τον δαιμόνιο Βινίσιους που τα έκανε όλα τέλεια και την κρίσιμη στιγμή τα πετούσε όλα στα σκουπίδια. Η μπάλα σφύριζε στην εστία του ξανά εκπληκτικού Τερ Στέγκεν και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει. Αρχικά το πώς δεν είχε βάλει γκολ η Ρεάλ και έπειτα πώς αυτό το Clasico έληξε με την Μπαρτσελόνα να διαλύει με 3-0 τους Μαδριλένους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (1-1 το πρώτο ματς) και να τους κλέβει την πρόκριση για τον έκτο διαδοχικό και 41ο της ιστορίας τους στο Κόπα ντελ Ρέι.
Περισσότερα σε λίγο…
Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο (75′ Βαλβέρδε), Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (68′ Μπέιλ), Βινίσιους (81′ Ασένσιο), Μπενζεμά
Μπαρτσελονα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (85′ Αρτούρ), Σέρζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Ντεμπελέ (75′ Κουτίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.











