“Ροντέο” για ένα… εισιτήριο!

Παιχνίδι – “ροντέο” στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας διεξήχθει στο γήπεδο του Χειμαδίου, ανάμεσα στον τοπικό, Ολυμπιακό και τομ Σ.Σ. Ραψάνης. Ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα καθώς οι δύο ομάδες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο 1ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Γράφει ο Βασίλης Κοσμίδης

Οι φιλοξενούμενοι που πέρασαν από τον πρώτο γύρο άνευ αγώνος βρήκαν μπροστά τους τον Ολυμπιακό Χειμαδίου που υπέταξε με δυσκολία την Θύελλα Ελάτειας με σκορ 2 – 1 και πρωταγωνιστή το Γιώργο Καραντώνη ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα για λογαριασμό της ομάδας του, πριν από μια εβδομάδα.

Στο σημερινό παιχνίδι πάντως νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης αναδείχθηκε μετά από 120′ λεπτά αγώνα, η ομάδα της Ραψάνης με το Κατσαμάκα να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης καθώς πέτυχε τα 4 απο τα 5 γκολ της ομάδας του σε μια παράσταση για έναν ρόλο.

10690245_639473089504986_903598953471862188_n

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Ολυμπιακού καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιώργος Νούσιος έκανε το 1 – 0. Μετά απο κόρνερ του Μιχάλη Λίταινα, ο Σδούγκας απομάκρυνε με γροθιές προσωρινά, ο Νούσιος με σουτ στη κίνηση από το ύψος του πέναλντι έδωσε σκορ στον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι όμως δε πρόλαβαν να χαρούν και πολύ καθώς με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου η “Λοκομοτίβ” κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Σαμαράς έχασε τη μπάλα από τον Κατσαμάκα, ο πρώτος έκανε τάκλιν και βρήκε το Κατσαμάκα με το διαιτητή, Ακρίβο να δείχνει την άσπρη “βούλα”. Ο Κατσαμάκας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλντι, ευστοχώντας και κάνοντας το 1 – 1.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΑΓΚΟΥΛΗΣ

Το Χειμάδι στη συνέχεια κέρδιζε όσο περνούσαν τα λεπτά μέτρα στο γήπεδο και “εξαργύρωσε” τη κυριαρχία του με ένα ακόμα τέρμα και πάλι απο ένα κόρνερ. Εκτελεστής και πάλι ο Μιχάλης Λίταινας. Ο Γκαραγκούνης έδιωξε πάνω στον Αντώνη Λίταινα, ο “Αμερικάνος” αρχικά έκανε το σουτ απο κοντά, ο “πορτιέρο” του Σ.Σ. Ραψάνης, Σδούγκας, αποσόβησε για λίγο το κίνδυνο και στην επαναφορά ο έμπειρος επιθετικός δε λάθεψε για δεύτερη φορά και με προβολή απο κοντά έκανε το 2 – 1 στο 25′.

Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 30′ ο Νούσιος θα μπορούσε να δώσει αέρα δύο τερμάτων όταν με τακουνάκι απείλησε τους φιλοξενούμενους με το Γκαραγκούνη να διώχνει πάνω στη γραμμή.

ΧΕΙΜΑΔΙ 2014 - 2015 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ - ΓΚΟΛ

Ο Κατσαμάκας λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε με διπλή προσπάθεια να κάνει το 2 – 2 στο 34′. Αρχικά έπιασε τη κεφαλιά μετά από από μπαλιά του Μπούρου από τα δεξιά, ο Κλέιβι απέκρουσε, ο Κατσαμάκας με δεύτερη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προ κενής εστίας στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια με σκορ 2 – 2. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, δεν πέρασαν παρα λίγα δευτερόλεπτα για να πάρει ο Ολυμπιακός “κεφάλι” και πάλι στο σκορ. Σκόρερ αυτήν την φορά ο Γιώργος Νούσιος ο οποίος με προβολή μετά απο πάσα του Μιχάλη Λίταινα πρόλαβε τον Σδούγκα και έκανε το 3 – 2.

Ο Κατσαμάκας δέν άργησε να δώσει και πάλι απάντηση. Μέ ένα φάουλ απο το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Κατσαμάκας με απευθείας εκτέλεση ισοφάρισε σε 3 – 3 στο 52′.

Τα λεπτά κυλούσαν και το παιχνίδι φαινόταν οτι θα πάει στη παράταση αλλά ο Μπούρος είχε αντίθετη άποψη. Αρχικά έκανε απόκρουση ο Κλέιβι μετά από σουτ του συνήθη ύποπτου Κατσαμάκα, στην επαναφορά ο Μπούρος έγραψε το 3 – 4. Το ρολόι έδειχνε… 90’+3′ όταν η μπάλα κατέληγε στα σε κόρνερ. Κόρνερ το οποίο και τιμώρησε τους φιλιξενουμένους.

10348300_639472616171700_4355432323568344880_n

Ο Σεβδαλής ήταν εκείνος που με κεφαλιά έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μιχάλη Λίταινα.

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης κύλησε χωρίς ευκαιρίες καθώς η κούραση στα δύο “στρατόπεδα” ηταν εμφανής με σκορ 4 – 4.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε και το παιχνίδι έγινε “ροντέο”. Ο Κατσαμάκας στο 110′ έκανε το 4 – 5. Ο Μπούρος απο δεξιά έκανε τη σέντρα, ανενόχλητος ο Κατσαμάκας σημείωσε το τέταρτο γκολ του στο παιχνίδι.

Οι Αντώνης Λίταινας και Λευτέρης Καραντώνης ήταν μοιραίοι για τις ομάδες τους καθώς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να στείλουν το παιχνίδι στα πέναλντι.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ 2014 - 2015 - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αρχικά από δεξιά στο 118′ ο Λευτέρης Καραντώνης από κοντά έκανε το σουτ, με γροθιές ο Σδούγκας έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από αριστερά, με την άμυνα της Ραψάνης να διώχνει αρχικά και τον Αντώνη Λίταιναμε σουτ – “κεραυνό” από τα όρια της περιοχής να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ δίπλα από την αριστερή κάθετη δοκό του Κλέιβι.

ΧΕΙΜΑΔΙ 2014 - 2015 - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Ραψανιώτες με το εισιτήριο της πρόκρισης στις αποσκευές τους και τα πανηγύρια μόλις είχαν αρχίσει…

Οι Συνθέσεις

ΧΕΙΜΑΔΙ 2014 - 2015 - ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Θανάσης Κολονιώτης): Κλέιβι, Νούσιος Γ.Αχ. (50′ Ζησόπουλος), Σαμαράς, Τόπης (27′ Παναγιωτίδης), Κοντογιάννης, Καραντώνης Γ., Καραντώνης Ε., Νούσιος Γ.Β., Λίταινας Α., Λίταινας Μ., Τσαγκούλης Κ.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ 2014 - 2015 - ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Σινάνι, Κουτσιμάνης, Γκιώνης, Σινάν Ε., Σινάν Τ., Κουτσάκης, Μπούρος, Κατσαμάκας, Γκαραγκούνης Δ., Γκαραγκούνης Θ.

10647131_639471376171824_8054592422385991522_n

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Κουμάρογλου, Κουκούλης.