Ρουί Βιτόρια: «Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη επί της ΑΕΚ τον όμιλο»

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε πως παρά το γεγονός ότι οι «Αετοί» δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκείνος θέλει να δει την ομάδα του να κλείνει νικηφόρα τον όμιλο.

Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την ΑΕΚ ο τεχνικός της Μπενφίκα μιλώντας για το κίνητρο των παικτών του σχολίασε: «Θέλουμε να νικήσουμε το αυριανό ματς για να κλείσουμε τον όμιλο με μια νίκη. Μετά θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στο Europa League. Σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Όσον αφορά το Europa League και τη συνέχεια της Μπενφίκα εκεί, ο Ρουί Βιτόρια υπογράμμισε: «Είναι μια πραγματικότητα ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση του Champions League και οδηγούμαστε στο Europa League. Είναι μια διοργάνωση απαιτητική. Πάμε με μεγάλη φιλοδοξία αλλά ακόμα είμαστε μακριά. Θα έχουμε έναν σημαντικό κύκλο αγώνων εντός των συνόρων μέχρι τότε, και εξαρτάται και από την κλήρωση».

Πηγή: gazzeta.gr