Σέλτικ για κορυφή

Μια «ανάσα από την κορυφή της σκοτσέζικης Premier League βρίσκεται πλέον η Σέλτικ, η οποία νίκησε εκτός έδρας την Κιλμάρνοκ για την 20η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η Σέλτικ νίκησε 2-0 στην έδρα της Κιλμάρνοκ, στο ματς που ολοκλήρωσε την 20η αγωνιστική της Premier League και πλησίασε από τη δεύτερη θέση στο -1 την πρωτοπόρο Αμπερντίν, έχοντας, όμως, ένα ματς λιγότερο, αυτό κόντρα στην Πάρτικ από την Πρωτοχρονιά, το οποίο αν το πάρει, τότε θα ξεπεράσει τους κυπελλούχους Ευρώπης του 1983 και θα βρεθεί στην κορυφή με +2, γινόμενη πλέον το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχουν εδώ και καιρό χάσει οποιοδήποτε στόχο για τη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι «καθολικοί» δεν «φόρτσαραν», όμως στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν ανώτεροι και επικράτησαν δίκαια, χάρη στα τέρματα των Ιζαγκίρε στο 36’ και Σκέποβιτς στο 72’.