Σέλτικ – Φερεντσβάρος 2-0: Πρώτη νίκη για τους κέλτες, μπήκε αλλαγή στο 71′ ο Γιακουμάκης
Σέλτικ και Φερεντσβάρος αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (19/10) στο “Σέλτικ Παρκ” σε ένα ματς “ζωής ή θανάτου” για την 3η αγωνιστική του Europa League αφού αμφότερες είχαν πολύ άσχημο ξεκίνημα στη διοργάνωση, μετρώντας δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές από τις Μπέτις και Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Ωστόσο στη μεταξύ τους κόντρα, εκείνη που χαμογέλασε στο φινάλε ήταν η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη (μπήκε αλλαγή στο 71′), με τους κέλτες να ρίχνουν στο καναβάτσο τους Ούγγρους με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να πανηγυρίζουν το πρώτο τους τρίποντο στον όμιλο, που τους κρατάει ζωντανούς στη μάχη της πρόκρισης στα νοκ-άουτ παιχνίδια του θεσμού.
Η σύνθεση της Σέλτικ: Χαρτ, Ράλστον, Κάρτερ-Βίκερς, Στάρφελτ, Μοντγκόμερι (75′ Σκέιλς), ΜακΓκρέγκορ, Τέρνμπουλ, Αμπάντα (71′ Γιακουμάκης), Ρόγκιτς (71′ Μπίτον), Ζότα, Φουρουχάσι (86′ Τζόνστον)
Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:
Τα πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στο Europa League:
Πηγή: Sport24.gr











