Σίξερς – Ουίζαρντς 118-113

Ντέρμπι στην Φιλαδέλφεια με τους Σίξερς έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Σίμονς, Εμπίντ και Σάριτς να επικρατούν των πολύ δυνατών Ουίζαρντς με 118-113.

Θεωρούταν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της βραδιάς και επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Στην Φιλαδέλφεια οι Σίξερς υποδέχτηκαν τους Ουίζαρντς παίρνοντας τη νίκη με 118-113. Μια νίκη που αρχικά φαινόταν εύκολη, αλλά η αντεπίθεση των «μάγων» στην τέταρτη περίοδο την έκανε πιο δύσκολη. Πλέον η παρέα του Εμπίντ έφτασε στο 12-8, ενώ οι αντίπαλοί τους έπεσαν στο 11-10.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο πολύ καλός για ένα ακόμα παιχνίδι Σίμονς ο οποίος έφτασε τους 31 πόντους, κατεβάζοντας και 18 ριμπάουντ. Ο Εμπίντ ακολούθησε με 25 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Σάριτς που έφτασε τους 24 πόντους. Για τους ηττημένους που παραλίγο να κάνουν ολική επαναφορά στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, ο Ούμπρε είχε 22 και οι Μικς και Μπιλ από 21. 

Πηγή: gazzeta.gr