Σε ρυθμούς Τρίπολης

Σε ρυθμούς κυπέλλου Ελλάδας και Τρίπολης κινείται πλέον το “βυσσινί” στρατόπεδο το οποίο και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον επαναληπτικό αγώνα του 0 – 0 στο AEL FC ARENA.

Ο Μιχάλης Ζιώγας κατά τη χθεσινή προπόνηση είδε τον Εμάνουελ Φρανκού να επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά και την 4ημερη απουσία του στην Αθήνα, έχοντας ακόμη μια επιθετική δύναμη στα χέρια του προς ορθότερη αντιμετώπιση της αναμέτρησης. Δεδομένου πως επιστρέφει και ο Ζοέλ Τσιμπάμπα αυτό σημαίνει πως ο Μιχάλης Ζιώγας είναι πλήρεις επιθετικά.

Στο απουσιολόγιο βέβαια παραμένει ο Θανάσης Τσίγκας, ο οποίος και ετοιμάζεται μετά τα Χριστούγεννα να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Πάντως στο στρατόπεδο της ΑΕΛ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την αναμέτρηση στη Τρίπολη καθώς το 0 – 0 του πρώτου αγώνα δίνει το αβαντάζ ψυχολογίας στη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς με μόνο και ένα τέρμα μπορεί να βάλει σε περιπέτειες τον γηπεδούχο.