Σιάτρας: «Είχαμε άγχος όμως τα καταφέραμε»
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, αφού επικράτησε του Αχέρωνα Καναλακίου με σκορ 1 – 0 στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας».
Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιάτρα και ο ίδιος μίλησε για την χθεσινή νίκη των «πράσινων», όπως για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.
Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σιάτρας:
Για την χθεσινή νίκη απέναντι στον Αχέρων Καναλακίου:
«Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη και έχουμε άγχος σε αυτή όπως και ο αντίπαλος. Τα καταφέραμε και κερδίσαμε τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πετύχαμε γκολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε άγχος κι έτσι κάναμε διαχείριση του σκορ και στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς».
Για την συνέχεια του Οικονόμου στο πρωτάθλημα:
«Θα είναι δύσκολη η συνέχεια, καθώς υπάρχουν έμπειρες ομάδες με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ενώ υποβιβάζονται και οκτώ ομάδες. Για όλες τις ομάδες θα είναι δύσκολα. Εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και θα αγωνιζόμαστε για την νίκη».
Τέλος, για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Θεσπρωτό:
«Είναι μία έμπειρη ομάδα και έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Εμείς κοιτάμε την νίκη και σε αυτόν τον αγώνα, ενώ ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα είναι κακός. Θα αγωνιστούμε για το καλύτερο με σκοπό να μην χάσουμε».











