Σιμεόνε: “Oύτε ένα λεπτό ησυχίας”

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει του επαναληπτικού αγώνα της Ατλέτικο με την Λεβερκούζεν στην φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ατλέτικο είχε χάσει στο πρώτο ματς στην Γερμανία 1-0. Ο προπονητής της Ατλέτικο χαρακτήρισε την Λεβερκούζεν γρήγορη ομάδα και ότι οι παίκτες του πρέπει να έχουν πίστη στην πρόκριση.

Η Λεβερκούζεν είναι πολύ γρήγορη ομάδα και πρέπει να αποφύγουμε ότι λάθος κάναμε στο πρώτο ματς. Στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να είμαστε γρήγοροι στο τρανζίσιον όταν χάνουν την μπάλα. Θέλω οι οπαδοί μας να μην κάνουν ούτε ένα λεπτό ησυχία.

Ο καλύτερος τρόπος να κερδίσουμε είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα καλά. Χρειάζεται να δουλεύουμε και να έχουμε πίστη.

O Κόκε είναι ένας από τους καλύτερους μέσους όσον αφορά την ανάγνωση του αγώνα. Όταν είναι καλά μας επιτρέπει να παίζουμε πιο δυναμικά λόγω της γρήγορης σκέψης του.“.